És possible la privacitat a Facebook? – Grafix
18614
post-template-default,single,single-post,postid-18614,single-format-standard,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

És possible la privacitat a Facebook?

facebook

És possible la privacitat a Facebook?

Facebook acumula més de 1.600 milions d’usuaris en actiu. Aquesta xarxa social ha estat tota una revolució, ja que ha esdevingut una plataforma perfecta per a rebre informació de manera immediata i per estar en contacte amb amics i familiars d’arreu del món.

A part d’aquests evidents avantatges, s’ha d’anar amb peus de plom perquè no és recomanable exposar en excés la vida privada d’un mateix.

Aquí t’ensenyem com privatitzar certs camps del teu mur de Facebook 🙂

Publicacions

 Pots escollir qui podrà veure el que publicaràs a la cronologia:

Públic: qualsevol persona que tingui accés a Internet podrà veure els teus estats, independentment de si és una de les teves amistats o no.

Amics: els teus contactes seran els únics que tindran accés a les publicacions que compartiràs.

Només jo: seràs l’única persona que veurà el contingut.

Personalitzat: podràs escollir amb quines amistats vols compartir la informació i amb quines no.

Tens diferents opcions per activar-ho:

1. Cronologia      

Privacitat

 2. Privacitat / Qui pot veure les meves coses?

Privacitat 1

3. Configuració / Privadesa

Privacitat 2

Accés al mur

A vegades poden etiquetar-te a fotografies, que no ofereixen la millor imatge de tu, o bé mencionar-te en estats que no t’interessen.

Si vols evitar-ho, és molt senzill. Configura el teu compte perquè sigui necessària una autorització abans que es publiqui qualsevol contingut en què estiguis etiquetat.

Per fer-ho només has d’anar a Configuració i després Cronologia i etiquetat.

¿Es posible la privacidad en Facebook? 1Bloquejos

Estàs cansat/da de rebre invitacions de jocs, fanpages o esdeveniments que no t’interessen? Doncs has d’accedir a Configuració i escollir la pestanya Bloquejos.

Trobaràs diverses opcions:

Llista de restriccions per si vols limitar l’accés a la teva cronologia. Has d’afegir el nom de l’amistat i, així, només podrà veure el contingut públic.

Bloqueja usuaris perquè certes persones no puguin veure el que publiquis, ni etiquetar-te o convidar-te a esdeveniments, així com afegir-te com a amic.

Bloqueja sol·licituds d’aplicacions buscant el nom del contacte que te les envia. Fent això no bloqueges l’amistat, sinó que Facebook ignora les sol·licituds que t’envia. Amb els esdeveniments funciona de la mateixa manera.

Bloqueja aplicacions escrivint el nom de l’app o el joc.

És possible la privacitat a Facebook? 1Informació personal

Per configurar la visibilitat de la teva feina, estudis, ciutat on vius, família i relacions, … has d’accedir a la pestanya Informació del menú superior de la cronologia.

Selecciona el camp que vols modificar, prem Opcions i, tot seguit, Editar per restringir o no l’accés a la teva informació personal. Pots escollir entre públic, amistats, només jo i personalitzat.

Les xarxes socials han esdevingut una finestra a la nostra vida privada, des de Grafix recomanem no exposar-se en excés i evitar compartir documentació íntima i privada.

 

Sense comentaris

Comentari: